Για μένα αλλά χωρίς Εμένα

2018-01-23

Νοιώθω τόσο μόνος ,τόσο πληγωμένος τόσο αδύναμος να καταλάβω όλα αυτά που συμβαίνουν δίπλα μου για μένα αλλά χωρίς εμένα.

Η ζωή τρέχει και εγώ έχω κάνει τόσα λίγα , όλοι νοιάζονται , κόπτονται για μένα αλλά με τους όρους και τις προϋποθέσεις που οι ίδιοι θέτουν ,για την δίκη μου άποψη χέστηκαν απλά νοιάζονται για μένα.

Κάθε φόρα που κοιτάζομαι στον καθρέφτη και βλέπω τα σημάδια του χρόνου αναρωτιέμαι γιατί συμβιβάστηκα με τις πράξεις των άλλων ,γιατί υποχώρησα στις απατήσεις τους , γιατί πια δεν φωνάζω αλλά μιλώ χαμηλοφώνως και διακριτικά.

Ίσως ξεκουράζετε η ψυχή μου από τις απογοητεύσεις ,από τα προδομένα όνειρα, ίσως ξαποσταίνει πριν την ανάταση και το νέο ξεκίνημα.

Ίσως πάλι να έχει παραδοθεί , βλέπεις κάθε προσπάθεια κάθε όνειρο συγκρούετε με όλους όσους νοιάζονται για μένα αλλά χωρίς την συμμετοχή μου .

Πάλεψα να ξεφύγω από την φτώχεια των συναισθημάτων σας αλλά δεν τα κατάφερα η αληθινή αγάπη μου χτύπησε την πόρτα ,αλλά και αυτή με πρόδωσε.

Το να γραφώ πέντε έξι γραμμές για να περιγράψω την πίκρα της ψυχής μου είναι η μεγαλύτερη ήττα μου και αυτό είναι που με πληγώνει πιο πολύ από όλα.

Όμως ελπίζω πως σύντομα θα ξεπροβάλει μέσα μου η δίκη μου επανάσταση , η δίκη μου ανάσταση, η δική μου Νίκη , τότε που θα αποφασίζω για μένα με μένα χωρίς εσένα.


Ζεχερλής Μιχάλης