⚈ Διηγήματα

⚊Σειρές  αυτοτελών διηγημάτων  χρονογραφημάτων και πεζογραφημάτων

Σύντομη περιγραφή:

Η ενότητα μας «Διηγήματα» περιλαμβάνει τέσσερεις σειρές διηγημάτων, χρονογραφημάτων και αφηγημάτων των συνεργατών μας , διαθέσιμες είναι ήδη δύο συλλογές διηγημάτων, και δύο με χρονογραφήματα και αφηγήματα και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και μία Πέμπτη. Προς το παρόν μπορείτε να τις επισκεφθείτε και να διαβάσετε τις σειρές διηγημάτων « Οι μυστικές ιστορίες του Οθέλλου Ηστ» Σειρά αυτοτελών διηγημάτων με πρωταγωνιστή τον Οθέλλο Ηστ, «Στιγμές από την ζωή μου» Σειρά με δραματοποιημένα αυτοτελή διηγήματα, «Δια χειρός Μιχαήλ» Σειρά με Χρονογραφήματα και σκέψεις με πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους και τη σειρά αφηγημάτων « Τα αφηγήματα του Κωνσταντίνου Μπούρα» με αυτοτελείς μικρές ιστορίες με κέντρο τους την ανθρώπινη ύπαρξη.

Font Awesome 1 Icons W3.CSS

● Αγαπημένες σειρές διηγημάτων

 
1) Στιγμές από την ζωή μου

2) Οι μυστικές ιστορίες του Οθέλλου Ηστ

3) Δια χειρός Μιχάηλ

4) Τα αφηγήματα του Κωνσταντίνου Μπούρα

● Μικρές μυστικές ιστορίες

Ο Χ. κοίταζε από το παράθυρο του δωματίου του τη φωτεινή μέρα του Σεπτέμβρη. Είχε βρέξει την προηγουμένη και τα χρώματα του κήπου έλαμπαν.

Στεκόταν εκεί καθιστή με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη και στο πλάι της ο Παππούς μου όρθιος με το τσιγκελωτό μουστάκι του, όμορφος άντρας , η φωτογραφία τους κιτρινισμένη από τον καιρό σε μια κορνίζα σε περίοπτη θέση στο σαλόνι μας ,δίπλα στα βραβεία του γιου τους του Σπύρου, διακεκριμένου δημοσιογράφου και λαογράφου της Θράκης.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Moments blog την κυρία Κατερίνα Ζαχαριάδου διδάκτορα της φυσικής που θα μας κρατά μέσα από τα ποιήματα και τα αφηγήματα της συντροφιά σε τακτά χρονικά διαστήματα.

  Δημοφιλείς ενότητες
Είμαστε η δική σου συντροφιά