⚈ Οι μυστικές ιστορίες του Οθέλλου Ηστ 

⚊  Σειρά αυτοτελών διηγημάτων με πρωταγωνιστή τον Οθέλλο Ηστ

Font Awesome 1 Icons W3.CSS

Σύντομη περιγραφή:

H σειρά διηγημάτων «Οι μυστικές ιστορίες του Οθέλλου Ηστ» αποτελείται από έξη (6) αυτοτελή διηγήματα με κεντρικό ήρωα τον Οθέλλο Ηστ και τον δημοσιογράφο Μάξ Μίλαν.
Οι μικρές μυστικές του ιστορίες του διαδραματίζονται σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης και της Ελλάδος.
Το πρώτο διήγημα της σειράς δημοσιεύθηκε στις 14-9-2018 με τον πρωτότυπο τίτλο «Χιονισμένα χείλη» και η σειρά ολοκληρώθηκε με το με την έκτη ιστορία του Οθέλλου «Το δεντρί του έρωτα» στις 30-8-2019.
Δημιουργός της σειράς είναι ο Μιχάλης Ζεχερλής.

● Παρουσίαση της σειράς

Ο έρωτας είναι τυφλός έλεγε ο Σαίξπηρ, για κάθε ανθρώπινο όν η αγάπη το πάθος, ο πόθος έχουν το δικό τους ξεχωριστό όνομα, έτσι αντιλαμβάνονται στην ζωή τον κόσμο των συναισθημάτων, για τον Οθέλλο στο όνομα της Νίκης κρυβόταν ο δικός του μυστικός κόσμος ο κόσμος των δικών του συναισθημάτων.

Η συνάντηση μας με τον Οθέλλο κανονίστηκε για τις εικοσιπέντε Μαΐου στην Βιέννη στις οκτώ η ώρα το βράδυ στο Cafe Sacher κοντά στο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου απέναντι από την όπερα στην οδό Philharmoniker.

Βαδίζοντας από την Tσιμισκή έφτασα στην Τούμπα, όπως έκανα συχνά κάθε φορά που έφευγα νωρίς το βράδυ από την εφημερίδα .

ο Χειμώνας έτριζε ήδη τα δόντια του, ήταν αρχές Δεκέμβρη, πλησίαζαν τα Χριστούγεννα, και ο Οθέλλος μετά από μακρά σιωπή που κράτησε πάνω -κάτω ένα χρόνο επικοινώνησε ως εκ θαύματος μαζί μου και ζήτησε να συναντηθούμε σήμερα που θα ερχόταν στην Θεσσαλονίκη για να επισκεφτεί τον αδελφό του τον Περικλή.

Η ιστορία του Οθέλλου πήγε ανέλπιστα καλά, τώρα είχα αποκτήσει και μια δεύτερη γραμματέα την Φένια που εργαζόταν και αυτή στην εφημερίδα στην υποδοχή, τα γράμματα των αναγνωστών ήταν πολλά και με βοηθούσε να τα ταξινομήσω. Οι αναγνώστες με τις επιστολές τους ρωτούσαν να μάθουν περισσότερα για τον Οθέλλο, άλλοι για την Αναστασία, άλλοι πάλι...

Μπήκε στο γραφείο φουριόζος ήταν γύρω στα πενήντα με πυκνά μαύρα φρύδια καστανόξανθα μαλλιά με πινελιές λευκού στους κροτάφους, οβάλ πρόσωπο, λίγο κυρτούς ώμους και ύψος γύρω στο 1,80 μου άπλωσε το χέρι «καλησπέρα, ήρθα να σας δω και να μιλήσουμε» μου είπε, η φωνή του ήταν απαλή και γοήτευε τα αυτιά μου, βολεύτηκε στον καναπέ και με ρώτησεβαν...

● Αγαπημένες σειρές διηγημάτων

 
1) Στιγμές από την ζωή μου

2) Δια χειρός Μιχάηλ

3) Τα αφηγήματα του Κωνσταντίνου Μπούρα
4) Fantazio
  Δημοφιλείς ενότητες
Είμαστε η δική σου συντροφιά