Μουσικά Δρώμενα

Μουσικές Ιστορίες
Πρόσφατες δημοσιεύσεις

«Ταυτίζομαι με τις μικρές ιστορίες που τραγουδώ, χαρές, πίκρες και έρωτες, Αν δεν μπω μέσα στο τραγούδι, δεν μπορώ να το αποδώσω. Επίσης διακωμωδώ τα λάθη μου, γελάω μαζί τους»

Tags :
Σπυρίδων Σωτηρχέλλης
Ξυλούρης
Δημοφιλείς δημοσιεύσεις

Αγαπημένες δημοσιεύσεις

Short stories

Πίνακας ζωγραφικής

Ιστορία δράσης
Θέμα: Μάρτυρας ενός δράματος, ένας φόνος, ο άδικος χαμός και ο σπαραγμός της μάνας συνθέτουν ένα τραγικό σκηνικό σε μία μουντή και αφιλόξενη πόλη.

hand on barbed wire

● Βαθύ πράσινο

Διήγημα Δράσης

Θέμα:Αντιπολεμικό διήγημα που η ιστορία του εξελίσσεται κατά την διάρκεια του Β'Π.Π. στην Κρήτη και όπως συνήθως κάθε ιστορία στο τέλος της έχει έναν μόνο νικητή.


✅ To Moments blog είναι η δική σου συντροφιά
Your browser does not support the canvas tag.

Γίνετε μέλος

Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας και αποκτήστε πρόσβαση στο premium περιεχόμενο του moments blog. Χωρίς κανένα κόστος. Θα λάβετε ειδοποίηση μέσω email όταν το αίτημα σας εγκριθεί.
Αν είστε ήδη μέλος πατήστε στην ένδειξη είσοδος μελών.
Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog