⚈ Ποιητικές συλλογές

Σύντομη περιγραφή:

Η ενότητα μας «Ποιητικές συλλογές» περιλαμβάνει συλλογές ποιημάτων των συνεργατών μας, και ποιήματα των φίλων αναγνωστών μας, διαθέσιμες είναι ήδη δύο συλλογές και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και μία τρίτη. Προς το παρόν μπορείτε να επισκεφθείτε και να διαβάσετε την ποιητική συλλογή «Αντίλαλοι» που είναι η τελευταία στη σειρά ποιητική δημιουργία του Μιχάλη Ζεχερλή, και την ποιητική συλλογή «Οι χειμώνες της καρδιάς μου» που αποτελείται από 12 έμμετρα ποιήματα.

Font Awesome 1 Icons W3.CSS

Δείτε τις ποιητικές συλλογές μας

1) Οι χειμώνες της καρδιάς μου

Μια Προσευχή, ένα δάκρυ στα μάτια σκοτεινό


  Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Από τις 16 έως τις 19 Μαΐου 2024 το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού διοργανώνει την 20ή επετειακή Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης (ΔΕΒΘ), που όπως κάθε χρονιά θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο ΔΕΘ-HELEXPO, φέτος με τιμώμενη προσκεκλημένη τη Σάρτζα (Sharjah-UAE), ένα από τα επτά Εμιράτα και το πνευματικό κέντρο του...

Το 27ο Παζάρι Βιβλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος. Διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (Π.Ο.Ε.Β.),υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).


⚈ Λογοτεχνικά μονοπάτια

❏ Δείτε στη συνέχεια σειρά επιλεγμένων διηγημάτων, αφηγημάτων και μυθιστορημάτων που έγραψαν οι συνεργάτες μας και σας τα προσφέρουμε για να σας κρατήσουν συντροφιά αν σας αρέσει το διάβασμα.

X

 

● Για να διαβάσετε παρακάτω οποιοδήποτε λογοτεχνικό κείμενο σας ενδιαφέρει κάντε κλικ πάνω του.

  Δημοφιλείς ενότητες
Είμαστε η δική σου συντροφιά