⚈Συλλογές Διηγημάτων

⚊ Σειρές αυτοτελών διηγημάτων, χρονογραφημάτων, αφηγημάτων και πεζογραφημάτων 

Σύντομη περιγραφή:

Η ενότητα μας «Συλλογές διηγημάτων» περιλαμβάνει πέντε σειρές διηγημάτων, χρονογραφημάτων και αφηγημάτων των συνεργατών μας, διαθέσιμες είναι ήδη δύο συλλογές διηγημάτων, και τρεις με χρονογραφήματα και αφηγήματα και σύντομα θα είναι διαθέσιμη και μία έκτη. Προς το παρόν μπορείτε να τις επισκεφθείτε και να διαβάσετε τις σειρές διηγημάτων «Οι μυστικές ιστορίες του Οθέλλου Ηστ» σειρά αυτοτελών διηγημάτων με πρωταγωνιστή τον Οθέλλο Ηστ, «Στιγμές από την ζωή μου» σειρά με δραματοποιημένα αυτοτελή διηγήματα, «Δια χειρός Μιχαήλ» σειρά με Χρονογραφήματα και σκέψεις με πρωταγωνιστές καθημερινούς ανθρώπους, τη σειρά αφηγημάτων «Τα αφηγήματα του Κωνσταντίνου Μπούρα» με αυτοτελείς ιστορίες με επίκεντρο τους την ανθρώπινη ύπαρξη, όπως και τη σειρά αυτοτελών διηγημάτων «Fantazio» που πραγματεύεται το χθες και το σήμερα.

Font Awesome 1 Icons W3.CSS

● Αγαπημένες συλλογές διηγημάτων

 
1) Στιγμές από την ζωή μου

2) Οι μυστικές ιστορίες του Οθέλλου Ηστ

3) Δια χειρός Μιχάηλ

4) Τα αφηγήματα του Κωνσταντίνου Μπούρα
5) Fantazio

● Μικρές μυστικές ιστορίες

Ο Χ. κοίταζε από το παράθυρο του δωματίου του τη φωτεινή μέρα του Σεπτέμβρη. Είχε βρέξει την προηγουμένη και τα χρώματα του κήπου έλαμπαν.

Στεκόταν εκεί καθιστή με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη και στο πλάι της ο Παππούς μου όρθιος με το τσιγκελωτό μουστάκι του, όμορφος άντρας , η φωτογραφία τους κιτρινισμένη από τον καιρό σε μια κορνίζα σε περίοπτη θέση στο σαλόνι μας ,δίπλα στα βραβεία του γιου τους του Σπύρου, διακεκριμένου δημοσιογράφου και λαογράφου της Θράκης.

  Δημοφιλείς ενότητες
Είμαστε η δική σου συντροφιά