Έρχεται η Έκθεση Μικρών Οινοποιών Ελλάδας 2023

2023-01-04

12- 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2023 Σεράφειο Δήμου Αθηναίων

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, ο Σύνδεσμος Μικρών Οινοποιών Ελλάδας προσκαλεί ξανά επαγγελματίες του χώρου από όλους τους κλάδους, λάτρεις του κρασιού και

κάθε ενδιαφερόμενο να δοκιμάσουν τα οινικά προϊόντα των μελών του και να διαπιστώσουν από κοντά το πάθος και το μεράκι μικρών παραγωγών με μεγάλα κρασιά στο

portofolio τους από όλη την ελληνική περιφέρεια.

Η αγορά και οι οινόφιλοι αγκάλιασαν τις 3 προηγούμενες διοργανώσεις με αγάπη και έδειξαν ότι η δουλειά και ο κόπος ανταμείβονται.

Ο ΣΜΟΕ μέσα από τα μάτια των μελών του

Ο ΣΜΟΕ συνδέει μια ομάδα οικογενειακών οινοποιείων που σήμερα αριθμεί 55 μέλη σε όλη την ελληνική επικράτεια. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας το 2018 και έκτοτε, σε μια

αυξητική πορεία, επικοινωνούμε το όραμα και υποστηρίζουμε τις ανάγκες των μικρών ελληνικών οινοποιείων. Μεγιστοποιούμε την αναγνωρισιμότητα και την ανάδειξη των ελληνικών terroir, ποικιλιών και κρασιών που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της ελληνικής οινοπαραγωγής και λειτουργούν με έμφαση στην ποιότητα, χρησιμοποιώντας ήπιες οινοποιητικές μεθόδους και τρέφοντας σεβασμό στη γη και στο περιβάλλον.

Οραματιζόμαστε ήδη τη νέα πραγματικότητα της βιώσιμης οικονομίας και κοινωνίας που απαιτούν συνετή χρήση πρώτων υλών και προτεραιότητα στον άνθρωπο, ενώ είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε ένα ουσιαστικό αποτύπωμα στον ελληνικό και διεθνή οινικό χώρο. Ενισχύουμε κάθε μορφής συνέργεια, ισχυροποιούμε τη φωνή μας και αναζητούμε συνεχώς νέες προκλήσεις και ευκαιρίες για να γίνουμε καλύτεροι. Είμαστε μέλη του CEVI (Confédération Européenne des Vignerons Indépendants), που ενώνει ανεξάρτητους οινοπαραγωγούς με κοινά ενδιαφέροντα από Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ελβετία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, Ουγγαρία, Σλοβενία, Βέλγιο, Μαυροβούνιο, Βουλγαρία και Ελλάδα και σήμερα αριθμεί περίπου 12.000 οινοποιούς.

Ετήσια Έκθεση Μικρών Οινοποιών

Η ετήσια Έκθεση Μικρών Οινοποιών είναι η μεγαλύτερη «ανοιχτή» για την αγορά και το κοινό δράση του ΣΜΟΕ. Οι εκθέτες-μέλη του ΣΜΟΕ έρχονται στην Αθήνα από όλη την ελληνική επικράτεια και είναι πρόθυμοι να παρουσιάσουν τα κρασιά που παράγουν δίνοντας έμφαση στην πρώτη ύλη, πιστεύοντας στην ποιότητα και θέλοντας με πάθος να τονίσουν ότι η ταυτότητα ενός κρασιού είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την περιοχή, τη γη και τους ανθρώπους που ζουν κοντά της.

Η «ταυτότητα» της Έκθεσης Μικρών Οινοποιών 2023

❖ Ημερομηνίες διεξαγωγής:

12 και 13 Φεβρουαρίου 2023

❖ Ώρες επισκέψεων:

11.00-19.00

❖ Χώρος διεξαγωγής:

Σεράφειο Δήμου Αθηναίων

❖ Εκθέτες:

55 οινοποιεία από όλη την ελληνική επικράτεια

❖ Παράλληλες εκδηλώσεις:

Δύο μεγάλες και διάφορες μικρές καθ' όλη τη διάρκεια

της έκθεσης

❖ Εισιτήριο εισόδου:

€ 12/ημέρα και € 20/2 ημέρες


⚈ Πρόσφατες δημοσιεύσεις


⚈ Προτεινόμενες δημοσιεύσεις

Παιχνίδι πασχαλίτσα
Ένα Παραμύθι για Μεγάλους
Το ξωτικό
Από την Σειρά :Στιγμές απο τη ζωή μου
Θέμα:Η προσπάθεια να εκπληρώσει μία ευχή καθυστερημένα ,ενός γεροντάκου ο Snow ένα ξωτικό ,τον βάζει σε μπελάδες.

Πίνακας ζωγραφικής
Ποίηση
Μισή αλήθεια
Του Ζεχερλή Μιχάλη
Θέμα:Ψάχνωντας μια αλήθεια χρόνια και καιρούς στις στροφές της ζωής μας.

ΠΛΑΚΑΤ
Ταινία
Cinobo: «Η Πτώση της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας» Ταινία για τον ύστερο καπιταλισμό
Σκηνοθέτης: Ντενί Αρκάν
Θέμα:Το θέμα της ταινίας είναι για τις μέρες του ύστερου καπιταλισμού υπό τη μορφή αστυνομικού δράματος.

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog