Και στις Καλύτερες Οικογένειες  Μία κωμωδία από το Περού

2023-06-16

Ή αλλιώς τα «Παράσιτα» είναι μια κινηματογραφική συμπαραγωγή από το Περού και την Κολομβία.

Κάποιες οικογένειες είναι τόσο καθώς πρέπει που μοιάζουν με υλικό για τηλενουβέλα, ζορίζονται στα δύσκολα και πέφτουν στα μάτια του υπηρετικού προσωπικού σε μια δηλητηριώδη κοινωνική σάτιρα για τις ταξικές αντιθέσεις στη μικρή χώρα.

Η ταινία προβάλλεται στην Ελλάδα από την συνδρομητική πλατφόρμα του Cinobo.

Πλοκή :Δύο αδερφές εργάζονται ως οικιακές βοηθοί σε γειτονικά σπίτια που ανήκουν σε κυρίες της αριστοκρατικής τάξης του Περού. Και οι δύο θεωρούνται ως μέλη της οικογένειας ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Σε μια μέρα που η πόλη ταράζεται από βίαιες διαμαρτυρίες, ένα πάρτι γενεθλίων ενώνει τις δύο οικογένειες και ένα καλά κρυμμένο μυστικό αποκαλύπτεται ξαφνικά, ταράζοντας τον ψεύτικο κόσμο στον οποίο ζουν.

Σκηνοθεσία :Χαβιέρ Φουέντες-Λεόν

Ηθοποιοί :Γκαμπριέλα Βελάσκεθ, Τατιάνα Αστένγκο, Γκράσια Ολάγιο, Τζέλι Ρεατέγκι

Είδος :Κωμωδία

1 ω 39 λ 2020 Κ-12

The Best Families (Teaser Trailer )

Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Κυρία Χάρις Πάει στο Παρίσι (Mrs Harris goes to Paris) Είναι μια δραματική κομεντί, με χώρες παραγωγής την Ουγγαρία, Αγγλία, Καναδά, Γαλλία και ΗΠΑ του 2022, που πραγματικά σε αγγίζει ως θεατή γιατί είναι ιδιαίτερα πνευματώδης και σου αφήνει ένα γλυκόπικρο συναίσθημα όταν την παρακολουθείς.

Δημοφιλείς δημοσιεύσεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Η Μάργκαρετ Μίτσελ ήταν Αμερικανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος. Έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο με το βιβλίο της « Όσα παίρνει ο άνεμος» που εκδόθηκε το 1936. Το βιβλίο κέρδισε το Εθνικό βραβείο Βιβλίου της Αμερικής το έτος 1936 καθώς και το Βραβείο Πούλιτζερ του 1937.

Για την τιμή και το κόστος στην ζωή έχουμε πάμπολλα γνωμικά και παροιμίες και στην Ελλάδα ,παρακάτω επιλέξαμε τις πιο γνωστές παροιμίες και γνωμικά από όλο τον κόσμο που ίσως σας δώσουν μια πιο πλατεία γνώση για την τιμή και πως αυτή επηρεάζει τον κόσμο μας.

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog