Μια Ωραία Ζωή : Ένα ρομαντικό δράμα έρχεται από την Δανία

2023-06-09

Μία εξαιρετική Δανέζικη ταινία έκανε πρεμιέρα στο Netflix  στις αρχές Ιουνίου και αμέσως σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις των Ελλήνων συνδρομητών της πλατφόρμας.

Ο Δανός τραγουδιστής Κριστόφερ κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία, παίζοντας με περίσσια δεξιοτεχνία τον ρόλο ενός  νεαρού ψαρά με κρυφό ταλέντο την μοναδική δεξιοτεχνία που έχει στην ερμηνεία και συγγραφή τραγουδιών.

 Η ταινία έχει διάρκεια 1 ώρα και 39 λεπτά,είναι παραγωγής του 2023 και είναι κατάλληλη για ηλικίες άνω των 16 ετών.


Μία Ωραία Ζωή   Official teaser 

Πλοκή : Όταν μια μουσική παραγωγός ανακαλύπτει έναν νεαρό ψαρά με ένα κρυφό ταλέντο, εκείνος πρέπει να αποφασίσει αν είναι έτοιμος να αφεθεί στη δόξα – και τον έρωτα.

Πρωταγωνιστούν : Κρίστοφερ,Ίνγκα Ιμπσντότερ Λιλός,Κριστίνε Αλμπέκ Μπερ

Σκηνοθεσία : Μεχντί Αβάζ 

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Σχετικές δημοσιεύσεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Είναι αφιερωμένη στην Αγία Τριάδα και κτίστηκε πάνω στους πάγους στο αφιλόξενο τοπίο της Ανταρκτικής, και συγκεκριμένα στο King George Island στο Νότιο Πόλο. Αναγέρθηκε το 1990 και κατασκευάστηκε από ξύλο πεύκου της Σιβηρίας και ο σχεδιασμός της θυμίζει το παραδοσιακό αρχιτεκτονικό στιλ των Ρώσων, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει στο εσωτερικό της μέχρι...

Στις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Χριστιανική εκκλησία εορτάζει τους Οσιομάρτυρες Βαλεντίνους. Σε μία αγιογραφική τώρα αναφορά γράφεται ότι ο Άγιος Βαλεντίνος της Ρώμης φυλακίστηκε επειδή πάντρευε Ρωμαίους στρατιώτες ενώ απαγορεύονταν να παντρευτούν Χριστιανές, καθώς ο χριστιανισμός ήταν υπό διωγμό στη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

Ο Γιάννης Ρίτσος γεννήθηκε στη Μονεμβασιά στις 1 Μαΐου του 1909 και απεβίωσε στην Αθήνα στις 11 Νοεμβρίου του 1990. Γνωστότατος ποιητής και πεζογράφος με διεθνή φήμη και ακτινοβολία. Δημοσίευσε πάνω από εκατό ποιητικές συλλογές και συνθέσεις, είκοσι δύο μυθιστορήματα και θεωρείται από τους σημαντικότερους λογοτέχνες του 20ού αιώνα. Γιος εύπορου...

Δημοφιλείς δημοσιεύσεις

ΑΚΡΟΝ-ΙΛΙΟΝ-ΚΡΥΣΤΑΛ
Η φωτογραφία

Διήγημα

Έξυνα με δύναμη το κουτάλι μου στο πάτο από το βαθύ σαν γαβάθα πιάτο μου και μετά το γυρόφερνα .

Γιατροί εξετάζουν
Doctor stories

Διήγημα

Είχε πάρει να βραδιάζει, ο χειμώνας δεν έλεγε να φύγει ,Μάρτης μήνας και τα δέντρα λύγιζαν από τον αγέρα.

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog