Ο Προστάτης (Safe)

2023-06-03

Μία αστυνομική ταινία με πολύ δράση

O Προστάτης (Αυθεντικός τίτλος:Safe) Μία αστυνομική ταινία με πολύ δράση και με στοιχεία Θρίλερ με τον Τζέισον Στέιθαμ να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

H ταινία είναι παραγωγής του 2012 διάρκειας 94 λεπτών με χώρα παραγωγής τις Ηνωμένες Πολιτείες και την προσφέρει στους συνδρομητές της η πλατφόρμα του Cosmote 

Πλοκή: Ο Λουκ Ράιτ, ένας παλαιστής των πολεμικών τεχνών, σε ένα αγώνα ρουτίνας θα «πουλήσει» έναν στημένο αγώνα. η Ρωσική μαφία για παραδειγματισμό θα δολοφονήσει την έγκυο γυναίκα του.

Απόκληρος , κυνηγημένος και στοιχειωμένος από τις ενοχές του σκέφτεται να αυτοκτονήσει πέφτοντάς στις γραμμές του τραίνου.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν αποφασίσει να πέσει στις ράγες στον υπόγειο της Νέας Υόρκης γνωρίζει μια δωδεκάχρονη Κινέζα, την Μέι, που καταδιώκεται από τους ίδιους ανθρώπους που σκότωσαν τη γυναίκα του, ο Λουκ θα αναλάβει δράση και θα εμπλακεί ενεργά σε έναν πόλεμο για να την σώσει.

Σκηνοθεσία : Boaz Yakin

Πρωταγωνιστούν : Jason Statham ,Catherine Chan , Robert John Burke ,James Hong , Anson Mount , Chris Sarandon , Sándor Técsy Joseph Sikora.

Tags :
No Body Sisters
In the Dark
Σχετικές δημοσιεύσεις

Η Κυρία Χάρις Πάει στο Παρίσι (Mrs Harris goes to Paris) Είναι μια δραματική κομεντί, με χώρες παραγωγής την Ουγγαρία, Αγγλία, Καναδά, Γαλλία και ΗΠΑ του 2022, που πραγματικά σε αγγίζει ως θεατή γιατί είναι ιδιαίτερα πνευματώδης και σου αφήνει ένα γλυκόπικρο συναίσθημα όταν την παρακολουθείς.

Δημοφιλείς δημοσιεύσεις

Αγαπημένες δημοσιεύσεις

Χρονογράφημα

Painting

Δια χειρός Μιχαήλ
Μαύρος Καθρέπτης
Σκέψεις
θέμα: Δεν υπάρχει κάποια εισαγωγή ούτε θα δρέψει δάφνες λογοτεχνικού κειμένου το σημείωμα αυτό.

Διήγημα δράσης

Άνδρας με κιθάρα
02-04-2019
Ήχοι και Προσδοκίες
Σειρά διηγημάτων με τον κεντρικό τίτλο
Οι μυστικές ιστορίες του Οθέλλου Ηστ
Θέμα:Η ιστορία μας εξελίσσεται στην Βιέννη στην πλατεία που φιλοξενεί την όπερα απέναντι από το Cafe Sacher όπου συναντά ο Μάξ τον Οθέλλο ενώ ταυτόχρονα διεξάγεται ένα φεστιβάλ Πιάνου.

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog