Ο Σύντροφος Βολκονόγκοφ Απέδρασε :Ταινία δράσης (2021)

2023-06-30

Ένα θρίλερ για γερά νεύρα και πολύ δράση, σε μια συμπαραγωγή της Ρωσίας, Γαλλίας και Εσθονίας ,με επίκεντρο έναν Σοβιετικό εκτελεστή που ανακαλύπτει ότι έχει ψυχή. Υπάρχει όμως παράδεισος για τους εκτελεστές;

Η ταινία συμμετείχε επίσημα στο Φεστιβάλ Βενετίας το 2021 και στην Ελλάδα προβάλλεται από την συνδρομητική πλατφόρμα του Cinobo.

Πλοκή:

Ο Καπετάν Φίοντορ Βολκονόγκοφ, ένα σεβάσμιο και πειθήνιο όργανο του νόμου της Σοβιετικής Ένωσης, γίνεται μάρτυρας κάποιων ύποπτων ανακρίσεων από τις οποίες περνούν οι συνάδελφοί του. Καθώς νιώθει πως η σειρά του πλησιάζει, δραπετεύει και σύντομα τρέπεται σε φυγή, κυνηγημένος από τους πρώην συναδέλφους του. Ευάλωτος και απελπισμένος, συνειδητοποιεί τι έχει κάνει, όμως ο χρόνος του τελειώνει και ο κλοιός τού ανθρωποκυνηγητού κλείνει ασφυκτικά.

Πρωταγωνιστούν :Γιούρι Μπορίσοφ, Τιμοφέι Τρίμπουνστεφ, Αλεξάντρ Γιατσένκο

Σκηνοθεσία :Αλεξέι Χουπόφ, Νατάσα Μερκούλοβα

2021 Θρίλερ GR Subs 2 ω

Ο Σύντροφος Βολκονόγκοφ Απέδρασε 

(Captain Volkonogov Escaped) Trailer Cinobo


Δημοφιλείς δημοσιεύσεις

Sisters Plakat

Sisters
Μίνι σειρά
Sisters: Η νέα μίνι τηλεοπτική σειρά του Netfix που μας κέρδισε.
Θέμα: Η τηλεοπτική σειρά "Sisters" είναι ένας ύμνος για την αξία της οικογένειας.
Τρεις γυναίκες ανακαλύπτουν ότι είναι αδερφές,όταν ο βραβευμένος με Νόμπελ πατέρας της μίας χρησιμοποίησε κρυφά το δικό του σπέρμα σε μια σειρά από διαδικασίες "Εξωσωματικής Γονιμοποίησης".

IOΥΛΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡ

Ιούλιος Καίσαρ : Ποια είναι τα πιο διάσημα γνωμικά του
Θέμα:11 από τα πιο μεστά γνωμικά του Ιούλιου Καίσαρα που έμειναν στην ιστορία.

Ένα δέντρο

Θέμα:Ένα ταξίδι σκοτεινό της καρδιάς που βασανίζεται από την μοναξιά και έναν νυχτερινό επισκέπτη που την χαράζει μέχρι που ο πόνος την κομματιάσει...
Σχετικές δημοσιεύσεις
Αγαπημένες δημοσιεύσεις
Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog