Χάσαμε το Δρόμο Στοπ ! (Σύγχρονη λαϊκή Ιταλική κωμωδία)

2023-06-21
Διάρκεια : 1 ώ 43 λ Παραγωγή: 2018

Η μορφή της σύγχρονης ιταλικής λαϊκής κωμωδίας, ο Αντόνιο Αλμπανέζε, παίζει, γράφει και σκηνοθετεί με χιούμορ και μπόλικη ειρωνεία για τις αντιθέσεις και τους φόβους της εποχής μας.

 Στην Ελλάδα η ταινία προβάλλεται από την συνδρομητική πλατφόρμα του Cinobo.

Πλοκή :Ο Μάριο Καβαλάρο έχει μόλις κλείσει τα πενήντα και αγαπάει την ακρίβεια, τη συνέπεια, τον σεβασμό και τους καλούς τρόπους και την τάξη. Κάθε αλλαγή τον τρομάζει, πόσο μάλλον όταν αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με τον ερχομό του Όμπα, ενός Σενεγαλέζου πωλητή δρόμου, που στήνει την πραμάτεια του και του κλέβει την πολυπόθητη πελατεία. Ο Μάριο σκέφτεται μια απλή, αν και ελαφρώς τρελή, λύση: να απαγάγει τον Όμπα και να τον γυρίσει πίσω από εκεί που ήρθε, δηλαδή την Σενεγάλη.

Σκηνοθεσία : Αντόνιο Αλμπανέζε.

Πρωταγωνιστούν : Αντόνιο Αλμπανέζε, Αλεξ Φόντζα, Οντ Λεγκαστελουά.

Είδος : Κωμωδία


ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟΠ !

 (Official Greek Trailer Rosebud.21)

Σχετικά:
First Cow Η φίλη σου
7η Τέχνη
Αγαπημένες δημοσιεύσεις

Η Πτώση της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας

Η Πτώση της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας
Ταινία
Cinobo: «Η Πτώση της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας» Ταινία για τον ύστερο καπιταλισμό
Θέμα:Ο Καναδός Σκηνοθέτης Ντενί Αρκάν δημιουργεί μια εξαιρετική πλοκή, έναν ευφυή και καίριο στοχασμό για τις μέρες του ύστερου καπιταλισμού υπό τη μορφή αστυνομικού δράματος.

DCI Banks

Σκηνή Δολοφονίας (Dci banks)
Τηλεοπτική σειρά
DCI Banks: Μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σειρά
Θέμα:Bρετανική τηλεοπτική αστυνομική δραματική σειρά με πλειάδα γνωστών ηθοποιών που προσπαθούν να εξιχνιάσουν σκληρές, δίχως ίχνη δολοφονίες.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς δημοσιεύσεις

portrait woman and man

Ποιητικές συλλογές
Θέμα: Μέσα από στίχους ο καθένας ίσως να προσπαθεί να πει την δική του Ιστορία. Εδώ μπορείτε να προβάλλεται αν θέλετε και τις δικές σας δημιουργίες.
Woman
Something less than nothing
Μέρος Πρώτο
Διήγημα σε δύο συνέχειες
Θέμα:Ο Δημοσθένης απολαμβάνει τον καφέ του στο Λονδίνο απέναντι απο το Big Ben όταν αρχίζει η μοίρα να του παίζει περίεργα παιχνίδια.

Άνδρας με κιθάρα
02-04-2019
Ήχοι και Προσδοκίες
Σειρά διηγημάτων με τον κεντρικό τίτλο
Οι μυστικές ιστορίες του Οθέλλου Ηστ
Θέμα:Η ιστορία μας εξελίσσεται στην Βιέννη στην πλατεία που φιλοξενεί την όπερα απέναντι από το Cafe Sacher όπου συναντά ο Μάξ τον Οθέλλο ενώ ταυτόχρονα διεξάγεται ένα φεστιβάλ Πιάνου.

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog