Έλα και πάρε με από δω

2020-01-03

Μουσική-Στίχοι-Ενορχήστρωση: Σπύρος Ζεχερλής

Ερμηνεία : Σπύρος Ζεχερλής  

Album: Φεγγάρια 

Photo by Αγγελική Κουτσογιάννη  

 

O δημιουργός αυτής της γεμάτο συναίσθημα μπαλάντας σημειώνει  σε μια εξομολόγηση του" Μια αγαπημένη μου μπαλάντα ελπίζω να αρέσει και σε σας τόσο όσο εμένα όταν την έφτιαχνα! "Αυτός που μετακίνησε το βουνό ήταν αυτός που άρχισε να βγάζει τις μικρότερες πέτρες.
Κινέζική παροιμία

❏ Προτάσεις για εσάς

Novels in Sequels

portrait of a woman

Μυθιστόρημα του Μιχάλη Ζεχερλή
Θέμα :Ένα ερωτικό τρίγωνο.Δύο φίλοι και μία γυναίκα ένας κύκλος που εξελίσσεται και τους πνίγει μέσα στα ψέματα και την προδοσία .Ένας γάμος,παλιά ένοχα μυστικά και ένα απρόσμενο τέλος

Μουσικές ιστορίες

Θάλασσες

15-4-2021
Μπαλάντα του Σπύρου Ζεχερλή
Είναι ένα τραγούδι που με ταξίδεψε όσο το έφτιαχνα ελπίζω το ίδιο να κάνει και σε όποιον το ακούσειΣπύρος Ζεχερλής

Ταξίδεύοντας στον κόσμο

Θάλασσες

23-03-2023
Memorys book
Φυλακίζοντας την μία μοναδική στιγμή μέσα από τον φακό μιας φωτογραφικής μηχανής .

❏ Πρόσφατες δημοσιεύσεις

O Αρκάς ποιητής, Nίκος Κόκκορης συνεχίζει το εγχείρημά του, σαν σχοινοβάτης που ισορροπεί διασχίζοντας την απόσταση μεταξύ δύο διαφορετικών κόσμων, έχοντας ως αφετηρία τα Χάϊκου -που πρόσφατα παρουσίασε- και προορισμό τα Ευφυολογήματα. Μπορεί τα ευφυολογήματα κατά το Sigmund Freud να λειτουργούν ως ένα είδος αποσυμπίεσης του ασυνείδητου,...

«Το δίλημμα» είναι μία δραματική σειρά νεο-νουάρ θρίλερ που πραγματεύεται την ηθική, τα όριά της, και τα δραματικά αποτελέσματα της από αποφάσεις που όταν τα ξεπερνούν μπορεί να αλλάξουν την τροχιά μιας ολόκληρης ζωής.


❏ Σχετικά

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog