Ημέρες τέχνης

2023-05-05
Πίνακας της Ειρήνης Βουρλούμη
Πίνακας της Ειρήνης Βουρλούμη

Τα στοιχεία που κυριαρχούν στην έκθεση την οποία διοργανώνει η Δημοτική Πινακοθήκη Πατρών, σε συνεργασία με το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, με τίτλο «ΕΙΡΗΝΗ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ. ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ – Ένας φωτογραφικός διάλογος με τον ζωγράφο Ανδρέα Βουρλούμη», παρουσιάστηκαν το πρωί της Δευτέρας 24 Απριλίου στη διάρκεια συνέντευξης τύπου, που παραχώρησε η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο εικαστικός Γιάννης Παπαδόπουλος και η υπεύθυνη της Πινακοθήκης Γιάννα Παναγοπούλου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιηθηκαν στις 7.30 το βράδυ της  Παρασκευής  στις 28 Απριλίου. Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 29 Ιουλίου.

Η θεματογραφία της έκθεσης είναι η καθημερινότητα και η ίδια η πόλη, με έργα ζωγραφικής από τον παππού και φωτογραφίες από την εγγονή, που συνιστούν και ένα διάλογο μεταξύ μέσων εικαστικής έκφρασης αλλά και γενεών. 

Πηγή : Days of art

Σχετικά :
Αγάπα με Παύλος Σάμιος
Ζωγραφική

⚈ Πρόσφατες δημοσιεύσεις


⚈ Αγαπημένα

Η Πτώση της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας

Η Πτώση της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας
Ταινία
Cinobo: «Η Πτώση της Αμερικανικής Αυτοκρατορίας» Ταινία για τον ύστερο καπιταλισμό
Θέμα:Ο Καναδός Σκηνοθέτης Ντενί Αρκάν δημιουργεί μια εξαιρετική πλοκή, έναν ευφυή και καίριο στοχασμό για τις μέρες του ύστερου καπιταλισμού υπό τη μορφή αστυνομικού δράματος.

portrait of a woman

Φόβος
Ποιητική συλλογή
Οι χειμώνες της καρδιάς μου
Του Μιχάλη Ζεχερλή
Θέμα:Οι φόβοι που σέρνουν μία καρδιά όταν συγκρούεται με την υποκρισία και τον δόλο των ανθρώπων και την αναγκάζουν να γονατίσει νικημένη στις ορέξεις τους.

city

Σειρές αυτοτελών διηγημάτων χρονογραφημάτων και πεζογραφημάτων

Short stories (Διηγήματα)
Θέμα:Οι κορυφαίες δημοσιεύσεις των συνεργατών του Μoments blog από το 2017 έως και σήμερα που αγάπησαν οι αναγνώστες μας.

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog