Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Νέα ενημέρωση της Πυροσβεστικής

2023-03-01

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική «Ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών 36, έξι τραυματίες σε ΜΕΘ. Επιχειρούν 150 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 4 γερανοφόρα. Με 30 ασθενοφόρα στο σημείο του δυστυχήματος το ΕΚΑΒ» ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.


Your browser does not support the canvas element.

◼36 Νεκροί ◼ έξι τραυματίες σε ΜΕΘ .

Your browser does not support the canvas element.

◼30 ασθενοφόρα ◼ 150 πυροσβέστες ◼ 4 γερανοφόρα .


Τώρα από την πλευρά της Αστυνομίας η εκπρόσωπος της σημείωσε: «Έχουν διατεθεί Αστυνομικοί της Λάρισας. Κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο σημείο. Η αναγνώριση συνεχίζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Οι συγγενείς και οικείοι μπορούν να καλούν για να πάρουν πληροφορίες για τους επιβάτες».


⚈ Πρόσφατες δημοσιεύσεις

O Αρκάς ποιητής, Nίκος Κόκκορης συνεχίζει το εγχείρημά του, σαν σχοινοβάτης που ισορροπεί διασχίζοντας την απόσταση μεταξύ δύο διαφορετικών κόσμων, έχοντας ως αφετηρία τα Χάϊκου -που πρόσφατα παρουσίασε- και προορισμό τα Ευφυολογήματα. Μπορεί τα ευφυολογήματα κατά το Sigmund Freud να λειτουργούν ως ένα είδος αποσυμπίεσης του ασυνείδητου,...

«Το δίλημμα» είναι μία δραματική σειρά νεο-νουάρ θρίλερ που πραγματεύεται την ηθική, τα όριά της, και τα δραματικά αποτελέσματα της από αποφάσεις που όταν τα ξεπερνούν μπορεί να αλλάξουν την τροχιά μιας ολόκληρης ζωής.

Για να ανακαλύψει ποιοι γιορτινοί προορισμοί εντυπωσιάζουν περισσότερο όσον αφορά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, η DFDS, μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που ασχολείται με κρουαζιέρες, διεξήγαγε μια έρευνα μέσω του TikTok.


⚈ Προτεινόμενες δημοσιεύσεις

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog