Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Νέα ενημέρωση της Πυροσβεστικής

2023-03-01

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική «Ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών 36, έξι τραυματίες σε ΜΕΘ. Επιχειρούν 150 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 4 γερανοφόρα. Με 30 ασθενοφόρα στο σημείο του δυστυχήματος το ΕΚΑΒ» ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.


Your browser does not support the canvas element.

◼36 Νεκροί ◼ έξι τραυματίες σε ΜΕΘ .

Your browser does not support the canvas element.

◼30 ασθενοφόρα ◼ 150 πυροσβέστες ◼ 4 γερανοφόρα .


Τώρα από την πλευρά της Αστυνομίας η εκπρόσωπος της σημείωσε: «Έχουν διατεθεί Αστυνομικοί της Λάρισας. Κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο σημείο. Η αναγνώριση συνεχίζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Οι συγγενείς και οικείοι μπορούν να καλούν για να πάρουν πληροφορίες για τους επιβάτες».


⚈ Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το Εκρηκτικό κοκτέιλ (Αυθεντικός Τίτλος : Gunpowder Milkshake) είναι ταινία Γαλλο-γερμανο-αμερικανικής παραγωγής του 2021 που σε αιφνιδιάζει με την συνεχή δράση που προσφέρει στον θεατή στα 114 λεπτά που διαρκεί.

Στην συνδρομητική πλατφόρμα του Cinobo ανακαλύψαμε ένα πρωτότυπο γουέστερν της Κέλι Ράιχαρντ, που με τέχνη δένει τις απαρχές της καπιταλιστικής υπερδύναμης, του ρατσισμού και της εκμετάλλευσης μέσα από μία αγελάδα στην Αμερική του 1820.


⚈ Προτεινόμενες δημοσιεύσεις

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog