Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Νέα ενημέρωση της Πυροσβεστικής

2023-03-01

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική «Ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών 36, έξι τραυματίες σε ΜΕΘ. Επιχειρούν 150 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 4 γερανοφόρα. Με 30 ασθενοφόρα στο σημείο του δυστυχήματος το ΕΚΑΒ» ανέφερε ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.


Your browser does not support the canvas element.

◼36 Νεκροί ◼ έξι τραυματίες σε ΜΕΘ .

Your browser does not support the canvas element.

◼30 ασθενοφόρα ◼ 150 πυροσβέστες ◼ 4 γερανοφόρα .


Τώρα από την πλευρά της Αστυνομίας η εκπρόσωπος της σημείωσε: «Έχουν διατεθεί Αστυνομικοί της Λάρισας. Κλιμάκιο εγκληματολογικών ερευνών από Αθήνα και Θεσσαλονίκη στο σημείο. Η αναγνώριση συνεχίζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Οι συγγενείς και οικείοι μπορούν να καλούν για να πάρουν πληροφορίες για τους επιβάτες».


⚈ Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Αν δεν ερωτευτείς βαθιά και δεν χάσεις τον έρωτα της ζωής σου ίσως ποτέ να μην νοιώσεις την ποιότητα αυτού του τραγουδιού. «Το χθές το βράδυ στ' όνειρο μου» είναι ένα λαϊκό τραγούδι που φέρνει σε μπαλάντα και το ερμηνεύει αριστοτεχνικά ο Σταμάτης Γονίδης, τους στίχους του έγραψε ο Νίκος Γρίτσης και την μουσική του ο Χάρης Καλούδης.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια συλλογή με γκάφες και άτυχες στιγμές για να σας βοηθήσουμε να χαμογελάσετε έστω και λιγάκι και να ξεχαστείτε από τα καθημερινά σας προβλήματα που όσο πάει γίνονται χειρότερα και σας κλέβουν το χαμόγελο.

Η ταινία « Bellamy» γνωστή και ως « Inspector Bellamy» είναι μια γαλλικής παραγωγής ταινία που κυριαρχεί το μυστήριο που αγγίζει τα όρια του θρίλερ και κυκλοφόρησε το 2009. Είναι η τελευταία ταινία του διάσημου Γάλλου σκηνοθέτη Claude Chabrol, ο οποίος πέθανε την επόμενη χρονιά, και δυστυχώς είναι η μοναδική φορά που δούλεψε με τον αστέρα του...

Η ταινία «Υποψίες» ( Disturbia) είναι ένα αμερικανικό neo-noir ψυχολογικό θρίλερ του 2007 σε σκηνοθεσία D. J. Caruso και σενάριο Christopher Landon και Carl Ellsworth, το σενάριο της βασίστηκε στην ταινία Σιωπηλός μάρτυς (Rear Window) ένα ψυχολογικό θρίλερ του 1954, που σκηνοθέτησε ο Άλφρεντ Χίτσκοκ και σενάριο της έγραψε ο Τζον Μάικλ Χέιζ.

Ο Ηράκλειτος θεωρώντας την πολυλογία ως μέγιστο ελάττωμα σημείωνε με έμφαση «Να μη μιλάς μόνο και μόνο επειδή αυτό σε ευχαριστεί.» Για τον λόγο αυτό ψάξαμε, βρήκαμε κα σας παρουσιάζουμε παρακάτω τα δεκαεννέα (19) σπουδαιότερα γνωμικά και τους αφορισμούς για τη φλυαρία και την πολυλογία θεωρώντας και εμείς πως τελικά ίσως και να είναι ένα από τα...


⚈ Προτεινόμενες δημοσιεύσεις

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog