Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή των εκλογών

2023-05-19

Χωρίς προβλήματα η έξοδος για τις εκλογές, καθώς θα έχουμε λίγες βροχές ή μπόρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά κυρίως από το απόγευμα του Σαββάτου. Στις υπόλοιπες περιοχές οι καιρός θα κυλήσει με αραιές νεφώσεις,, ενώ οι άνεμοι στα ανατολικά δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ.

Την Κυριακή αρχικά στο Ιόνιο, τη Στερεά, την Πελοπόννησο και βαθμιαία στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές στη δυτική Ελλάδα και την Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα στα δυτικά από το βράδυ θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη νησιωτική χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου από το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.

Ο καιρός την Δευτέρα

Τη Δευτέρα θα επκρατήσει 'άστατος καιρός με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα όπου θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, φαινόμενα τα οποία πρόσκαιρα θα είναι κατά τόπους ισχυρά.

Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά και θα διατηρηθεί σε τιμές κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή .


⚈ Σχετικές δημοσιεύσεις

Η 62χρονη Karen Beale εργαζόταν ως καθαρίστρια σε ένα εργοστάσιο που κατασκευάζει προϊόντα πυροπροστασίας στο Ντόβερ, όταν βιντεοσκοπήθηκε να βάζει σε ένα βάζο με στιγμιαίο καφέ αλεσμένα χάπια Viagra, όπως κατέθεσαν στο δικαστήριο του Canterbury στη δίκη της οι συνάδελφοι της.

Μια έρευνα του Ιστότοπου World Population Review την οδήγησε να δημοσιεύσει μια λίστα με τις πιο «άτακτες» χώρες του κόσμου, όσον αφορά τον μέσο όρο των ερωτικών συντρόφων που συνευρίσκονται οι πολίτες τους κατά τη διάρκεια της ζωής τους.


⚈ Πρόσφατες δημοσιεύσεις


⚈ Προτάσεις

Πίνακας ζωγραφικής

Μισή αλήθεια
Του Ζεχερλή Μιχάλη
Θέμα:Ψάχνωντας μια αλήθεια χρόνια και καιρούς στις στροφές της ζωής μας.

Παιχνίδι πασχαλίτσα

Το ξωτικό
Από την Σειρά :Στιγμές απο τη ζωή μου
Θέμα:Η προσπάθεια να εκπληρώσει μία ευχή καθυστερημένα ,ενός γεροντάκου ο Snow ένα ξωτικό ,τον βάζει σε μπελάδες.

man

Θέμα:Οι κορυφαίες δημοσιεύσεις των συνεργατών του Μoments blog που λάτρεψαν οι αναγνώστες μας όλα αυτά τα χρόνια.

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog