Τζακ ο Αντεροβγάλτης : Ίσως να αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του κατά συρροή δολοφόνου

2023-07-18

Η Σάρα Μπαξ Χόρτον, απόγονος ενός αστυνομικού που συμμετείχε ενεργά στις έρευνες, υποστηρίζει ότι ανακάλυψε την ταυτότητα του κατά συρροή δολοφόνου ιερόδουλων Τζακ του Αντεροβγάλτη, ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο στο ανατολικό Λονδίνο στα τέλη του 19ου αιώνα.

Πρόκειται για την τρισεγγονή ενός Βρετανού αστυνομικού ο οποίος είχε ερευνήσει την υπόθεση.

Στο βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, κατονομάζει ως δράστη τον Χάιαμ Χάιαμς, βασιζόμενη στις περιγραφές των μαρτύρων.

Μιλώντας στην εφημερίδα Sunday Telegraph, είπε ότι είναι η πρώτη φορά που κατονομάζεται ο Χάιαμς, ένας επιληπτικός και αλκοολικός κατασκευαστής πούρων, ο οποίος είχε νοσηλευτεί πολλές φορές σε άσυλο.

Ο Πολ Μπεγκ, ένας συγγραφέας που έχει ειδικευτεί στην ιστορία του Τζακ του Αντεροβγάλτη, είπε ότι στηρίζει τη θέση της Μπαξ Χόρτον, την οποία χαρακτήρισε «καλά τεκμηριωμένη» και «καλογραμμένη».


Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ


Παίζοντας με τις λέξεις:
Sorry, your browser does not support inline SVG.
Αγάπη Φθόνος Φιλία
Έρωτας Προσπάθεια
Απογοήτευση
Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Αγαπημένες δημοσιεύσεις

portrait of a woman

Διήγημα καταστάσεων

Θέμα; Η γνωριμία του Οθέλλου με τον άσημο δημοσιογράφο Μαξ Μίλαν είναι η αρχή μίας εξoμολόγησης, για έναν έρωτα που οι ρίζες του αρχίζουν λίγο πριν την πτώση του Τσαουσέσκου στην Ρουμανία. Είναι η η πρώτη στη σειρά ιστορία από την αυτοτελή σειρά διηγημάτωνΟι μυστικές ιστορίες του Οθέλλου Ηστ.

Normans Grden

Διήγημα δράσης

Θέμα:Ιστορία δράσης. διαδραματίζεται στην πόλη του Bristol στο πάρκο του Normans Grden κατά την διάρκεια μίας ένοπλης ληστείας με δραματικά αποτελέσματα.

Woman

Το Κορίτσι της Ερμού
Μυθιστόρημα σε συνέχειες

Θέμα:Ένα ερωτικό τρίγωνο.Δύο φίλοι και μία γυναίκα ένας κύκλος που εξελίσσεται και τους πνίγει μέσα στα ψέματα και την προδοσία .Ένας γάμος,παλιά ένοχα μυστικά και ένα απρόσμενο τέλος.

Δημοφιλείς δημοσιεύσεις

Αφροδίτη και Έρωτας χέρι χέρι
Ποιητική συλλογή:Αντίλαλοι
Όταν ζήλεψε η Αφροδίτη
Θέμα:Οι ακτίνες και το γαλανό φέγγουν στο πρόσωπο σου
Μαλλιά σαν στάχια του καλοκαιριού λάμπουν απ' τα άγγιγμα σου
Πόδια ψηλά, αλαβάστρινα φλογίζουν κορμιά και θάλασσες στο πέρασμά σου...

Σκίτσο Δον Κιχώτη
Αποφθέγματα
Οι 20 καλύτερες φράσεις του Δον Κιχώτη
Θέμα:« O Δον Κιχώτης» είναι το σημαντικότερο μυθιστόρημα στην ισπανική λογοτεχνία και ίσως ένα από τα σημαντικότερα στην ιστορία της λογοτεχνίας...

ΠΛΑΚΑΤ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ

Το Κουτί της Πανδώρας :Το νέο εντυπωσιακό θρίλερ του Netflix που καθηλώνει
Θέμα:Μία νέα Γερμανική σειρά «Το Κουτί της Πανδώρας» (Sleeping Dog), που κυκλοφόρησε στο Netflix πριν λίγες μέρες κέρδισε τους Έλληνες χρήστες της πλατφόρμας και βρέθηκε στην πρώτη θέση στις προτιμήσεις τους για τις τηλεοπτικές σειρές ...

Χέρι με βιβλίο

Veronica Φόνος για δύο αράδες
Θέμα:Ένας έρωτας και ένα βιβλίο φθάνουν ένα σκοτεινό απόγευμα να μπλέξουν δύο ζωές και να τις οδηγήσουν σε ένα παράλογο φονικό ...

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog