Ξεκίνησε το πείραμα της NASA για τη ζωή στον Άρη

2023-07-03

Για 378 μέρες 4 Εθελοντές κλείστηκαν στην αποικία Mars Dune Alpha, τα 4 μέλη(Εθελοντές) του πληρώματος θα ζουν και θα εργάζονται σαν να ήταν πραγματικοί άποικοι του Κόκκινου Πλανήτη απομονωμένοι από τον κόσμο εκτός της αποικίας.

Οι εθελοντές, που θα πληρωθούν και θα αναλάβουν καθήκοντα όπως προσομοιώσεις διαστημικών περιπάτων, χρήση της εικονικής πραγματικότητας και επιστημονική έρευνα.

Τα 4 μέλη του πληρώματος θα πρέπει να αντιμετωπίσουν δύσκολες προκλήσεις, όπως η αντιμετώπιση προβλημάτων στον εξοπλισμό καθώς και όριο στα εφόδια.

Σχετικά :
NASA-UFO Οχιά-Κολωνάκι
Γλάρος κλέφτης
Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς δημοσιεύσεις

portrait of a woman

Διήγημα καταστάσεων

Θέμα; Η γνωριμία του Οθέλλου με τον άσημο δημοσιογράφο Μαξ Μίλαν είναι η αρχή μίας εξoμολόγησης, για έναν έρωτα που οι ρίζες του αρχίζουν λίγο πριν την πτώση του Τσαουσέσκου στην Ρουμανία. Είναι η η πρώτη στη σειρά ιστορία από την αυτοτελή σειρά διηγημάτωνΟι μυστικές ιστορίες του Οθέλλου Ηστ.

Plakat Faithfully yours

«Η φίλη σου» Ολλανδική ταινία θρίλερ
Ολλανδική παραγωγή
Θέμα:Έχοντας ως άλλοθι η μία την άλλη, δύο φίλες πηγαίνουν κρυφά να συναντήσουν τους εραστές τους, αλλά τα περίτεχνα ψέματά τους αποκαλύπτονται όταν ...

Φεγγάρι

Σαν Εταίρα
Θέμα:Σαν εταίρα σκύβεις για να ζεις...

Προτάσεις
Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog

Επιχειρήσεις | Διαφ.

ΙΣΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ
✅Λογιστική υποστήριξη
Για επιχειρήσεις και ιδιώτες
ΙΣοΛΟΓΙΣΤΙΚή
✅ Το μεγάλο λογιστικό γραφείο για τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις
📪 Κατούνη 4, Λαδάδικα , Θεσσαλονίκη Τ.Κ.54625
☎ 2310551458,2310533889 ✉ info@isolog.gr