22961 Μοναδικοί αναγνώστες μας επισκέφθηκαν το 2019

2020-02-12

Πρώτα από όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο blog μας . Επίσης θα ήθελα να μοιραστώ την χαρά μου μαζί σας  διότι πριν από λίγο ενημερώθηκα από την εταιρεία που υποστηρίζει την σελίδα μας ότι οι μοναδικοί αναγνώστες για το 2019 ήταν 22961 διπλάσιοι από το 2018 επίσης οι αναγνώστες μας επισκέφθηκαν σχεδόν από δύο σελίδες ο καθένας έτσι τα κλικ  στις σελίδες μας ανήλθαν σε 35585 .

Για μία ιστοσελίδα που δεν έχει κείμενα ειδήσεων ή κείμενα που αφορούν γεγονότα μεγάλου ενδιαφέροντος όπως μόδα, καλλιτεχνικό κουτσομπολιό ή αθλητικές ειδήσεις θεωρώ ότι τα αποτελέσματα της είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για εμάς.

Υπόσχομαι ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε η παρέα του Moments blog να μεγαλώνει και να σας προσφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αναγνώσματα για να σας κρατούν συντροφιά.

Paris Milan


Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog