Το «Everything Everywhere All at Once» η καλύτερη ταινία της χρονιάς στα φετινά Βραβεία Όσκαρ.

2023-03-13

Το «Everything Everywhere All at Once» η καλύτερη ταινία της χρονιάς στα φετινά 95α Βραβεία Όσκαρ.

Tο Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου απέσπασε ο Brendan Fraser, για το «The Whale», η Michelle Yeoh κέρδισε το Όσκαρ Α΄ Γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Everything Everywhere All at Once».

H Jamie Lee Curtis επίσης για το «Everything Everywhere All at Once» κέρδισε το Όσκαρ στην κατηγορία Β' γυναικείου ρόλου, ενώ την αντίστοιχη ανδρική κατηγορία κέρδισε ο Ke Huy Quan.

Το «Everything Everywhere All at Once» η καλύτερη ταινία της χρονιάς στα φετινά 95α Βραβεία Όσκαρ

Τό Όσκαρ Σκηνοθεσίας απέσπασε ο Daniel Kwan, Daniel Scheinert για την ταινία «Everything Everywhere All at Once», ενώ το Όσκαρ για το Πρωτότυπο σενάριο πήγε και αυτό στην ταινία «Everything Everywhere All at Once».

Τέλος το Όσκαρ για την Ταινία κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους απέσπασε η ταινία «Guillermo del Toro's Pinocchio»

Σε ελεύθερη μετάφραση στα Ελληνικά ο τίτλος της ταινίας «Everything Everywhere All at Once» που σάρωσε τα Όσκαρ  σημαίνει «Τα πάντα όλα».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Tags :
No Body Sisters
In the Dark
Δημοφιλείς δημοσιεύσεις

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog