THE END

2018-02-23

Κάποια στιγμή στην ζωή σου διαπιστώνεις ότι κάποια πράγματα ,καταστάσεις και συναισθήματα έχουν λάβει ένα οδυνηρό τέλος.

Εσύ το αρνείσαι και ψυχορραγούν γιατί δεν θέλεις να παραδεχτείς ότι επένδυσες σε συναισθήματα σε χρόνο και κόπο και ήταν ατελέσφορα.

Το να τα κρατάς όμως ζωντανά με ενέσεις προσδοκίας παρόλο που γνωρίζεις ότι ζουν μόνο μέσα στα όνειρα σου φθείρει την ψυχή και την ζωή σου.

Οι άνθρωποι μέσα στον χρόνο αλλάζουν , αντιλαμβάνεσαι αργά τα λάθη που έκανες και μέσα από ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να φουντώσουν πάθη , πόθοι που είχαν καταλαγιάσει ,ο χρόνος αλλά και ο καθρέφτης σου το πρωί σε ξυπνούν θυμίζοντας πως η επένδυση στην καρδιάς και όχι στην λογική κοστίζει ακριβά ιδίως όταν παράγει και πόνο.

Ελπίζεις σε ένα θαύμα, το θαύμα όμως δεν έρχεται , πιστεύεις στην αλήθεια όσον νοιώθεις αλλά η πλάνη της καρδιάς σου δεν αντιλαμβάνεται ότι πορεύεσαι τον δρόμο μόνoς σου και απλά η μόνη θύμηση σου είναι η απουσία της.

Αν ζήσεις και την κατακραυγή της κοινωνίας για έναν έρωτα που δεν εγκρίνει τότε μένεις δυο φόρες μόνος γιατί ακόμα και το ταίρι σου το βάζει στα πόδια από τις συνέπειες και εσύ ζεις με τα όνειρα την δήθεν μια και μοναδικής αγάπης που ήσουν τυχερός να ζήσεις.

Η ζωή είναι αμείλικτη και ο χρόνος και η απόσταση ο εχθρός , εχθρός ανίκητος που τα θύματα του τα απομονώνει ως εκδίκηση και τα τιμωρεί γιατί παρέβησαν τους κανόνες του.

Οι φίλοι λακίζουν γιατί δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από το χάλι σου, οι έρωτες σβήνουν γιατί η εποχή δεν σηκώνει συναισθηματισμούς είναι τόσο στείρα και άνυδρη που η δίψα σου είναι θανατική.

Αρνείσαι να δώσεις ένα τέλος γιατί τρέμεις για όσα έλπιζες και προδόθηκαν , για όσα ονειρεύτηκες και έγιναν δάκρυα που σου γονάτισαν το κορμί και την περηφάνια σου.

Άσε το βήμα σου να κινηθεί προς τα μπρος , η εποχή που ήταν μετέωρο έλαβε τέλος.

Η περίοδος της αθωότητας υπάρχει μόνο σε κάτι σκονισμένα συρτάρια του χθες.

Κοίτα ευθεία μπροστά είσαι μόνος.

Καιρός να γευτούν και οι άλλοι τις συνέπειες ενός τέλους που εσύ επιτέλους έδωσες.


Δημιουργός: Ζεχερλής Μιχάλης 


Σχετικές δημοσιεύσεις

Φέτος το καλοκαίρι δεν βρήκα ούτε μια σταλίτσα χρόνο για να πραγματοποιήσω την τρελή μου επιθυμία να τελειώσω το βιβλίο που αγόρασα πριν τρεις ολόκληρους μήνες, αλλά λίγο πριν τελειώσει ο Σεπτέμβρης αποφάσισα επιτέλους να το διαβάσω, λίγες σελίδες από την αρχή του όλο κι άλλο είχα προλάβει να ξεφυλλίσω .

Θολή μέρα η σημερινή, η ομίχλη σου τρυπά τα κόκαλα και η παγωνιά πλάκωσε όλη την πόλη , παραμονή Χριστουγέννων σήμερα, χωρίς παιδικές φωνές , χωρίς κάλαντα που θα σκορπούσαν μια μικρή ελπίδα στο θολερό απόκοσμο τοπίο μιας ερημικής πόλης.

"Δέξου το φως των παρόντων γιατί μόνο έτσι θα σβήσεις το σκοτάδι των απόντων "

Έλα μου

2018-09-20

Έλα μου, έκφραση συνηθισμένη για όλους τους άλλους ,στο δικό μου κόσμο όμως δυο λέξεις αγαπημένες που σηματοδοτούν μια ολόκληρη ζωή γεμάτη όνειρα ,πάθος και έρωτα.

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

STELIOS ROKKOS_2

Έλα μου
Στέλιος Ρόκκος
Θέμα:Θέλω να πω τόσα πολλά μα δεν μου βγαίνει λέξη
Ν' αγγίξω την καρδούλα σου να δούμε αν θ' αντέξει.

Lolita Lobosco

«Lolita Lobosco» ένα εξαιρετικό αστυνομικό σίριαλ με στοιχεία κωμωδίας από την Ιταλία
21-07-2023
Θέμα:Η «Lolita Lobosco» είναι ένα εξαιρετικό αστυνομικό σίριαλ με έντονη την γεύση της κωμωδίας, Ιταλικής παραγωγής....

Θαλής ο Μιλήσιος

Θαλής ο Μιλήσιος ο πρώτος των επτά σοφών της αρχαιότητας και τα 22 καλύτερα αποφθέγματα του
Θέμα:Ο Θαλής ο Μιλήσιος (643-548 π.Χ.), ήταν αρχαίος φιλόσοφος και ο αρχαιότερος των προσωκρατικών, ο πρώτος των επτά σοφών της αρχαιότητας, μαθηματικός, φυσικός, αστρονόμος, μηχανικός, μετεωρολόγος και ιδρυτής της Ιωνικής Σχολής της φυσικής φιλοσοφίας στη Μίλητο....

Αγαπημένες δημοσιεύσεις

Άντρας με πουλόβερ

Φεγγάρια
Μουσική και νότες
Ένα εξαιρετικό μουσικό απόσταγμα ήχων
Θέμα:Μία πολύ όμορφη Μουσική μπαλάντα που έγραψε ο Σπύρος Ζεχερλής την μουσική τους στίχους και την ερμηνεύει ο ίδιος.

portrait of a woman

Μυθιστόρημα του Μιχάλη Ζεχερλή
Θέμα :Ένα ερωτικό τρίγωνο. Δύο φίλοι και μία γυναίκα ένας κύκλος που εξελίσσεται και τους πνίγει μέσα στα ψέματα και την προδοσία .Ένας γάμος, παλιά ένοχα μυστικά και ένα απρόσμενο τέλος.

portrait of a woman

Φόβος
Ποιητική συλλογή
Οι χειμώνες της καρδιάς μου
Του Μιχάλη Ζεχερλή
Θέμα:Οι φόβοι που σέρνουν μία καρδιά όταν συγκρούεται με την υποκρισία και τον δόλο των ανθρώπων και την αναγκάζουν να γονατίσει νικημένη στις ορέξεις τους.

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog