Μία εικαστική σύνθεση από δημιουργίες που αφυπνίζουν τις αισθήσεις

2023-04-22

Τέχνες και ζωγραφική

Μία εικαστική σύνθεση από δημιουργίες που αφυπνίζουν τις αισθήσεις, περιλαμβάνει η Ανοιξιάτικη δημοπρασία Νεοελληνικής Τέχνης της VERGOS Auctions η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, την Τετάρτη, 26 Απριλίου 2023 και ώρα 6:00 μ.μ.

Με τιμές εκκίνησης από €100 έως €3.000 τα 146 πρωτότυπα έργα της επερχόμενης δημοπρασίας, υπόσχονται να φέρουν την εικαστική άνοιξη στο φιλότεχνο κοινό που αναζητά έργα τέχνης σε προσιτές τιμές. Η ένθερμη ανταπόκρισή του κοινού εδραίωσε τη συγκεκριμένη κατηγορία δημοπρασιών της VERGOS Auctions στην ελληνική αγορά, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα πρόσβασης στην τέχνη με εξαιρετικές και ταυτόχρονα, οικονομικά προσιτές καλλιτεχνικές δημιουργίες.

68 Έλληνες καλλιτέχνες με αναγνωρισμένη εικαστική πορεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εκπροσωπούνται με έργα τέχνης στη δημοπρασία, μεταξύ των οποίων: Γ. Γαΐτης, Σπ. Βασιλείου, Άγγ. Γιαλλινάς, Γ. Μόραλης, Δ. Μυταράς, Α. Φασιανός, Γ. Χαλεπάς, Β. Σπεράντζας, Γ. Τσαρούχης, Ν. Χατζηκυριάκος – Γκίκας, Takis, Γ. Λάππας, Χρ. Καγκαράς, Ν. Χριστόπουλος, Π. Βαλσαμάκης, Μποστ, Ό. Ζούνη, Μ. Πωπ, Εδ. Σακαγιάν, Γ. Ζογγολόπουλος, Ε. Βερναρδάκη καθώς και πολλοί άλλοι.

Η δημοπρασία θα προβληθεί ζωντανά από την ιστοσελίδα του οίκου και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά, όπως επίσης μέσω γραπτής ή και τηλεφωνικής προσφοράς.Πηγή: Days of Art

❏ Ειδήσεις

Χρηστικές Ειδήσεις

Αν είσαι πραγματικά ταλαντούχος, μην φοβάσαι την κακοτυχία.

Κινέζικη παροιμία

❏ Book of photographic memories

Moments photo album

Φωτογράφος

1998-2023

Φωτοστιγμές
Θέμα :Φυλακίζοντας την μία μοναδική στιγμή μέσα στον φακό μιας φωτογραφικής μηχανής.

Paris Milan photo album

Γυναίκα αγναντεύει την θάλασσα

Memories photo book
Θέμα: φωτογραφίες απο διάφορες περιηγήσεις στην Ευρώπη που προσπάθησαν να αποτυπώσουν σημαντικές στιγμές και να τις καταγράψουν στις σελίδες του Memories photo book

Οι καλύτερες στιγμές μας

man

Τα καλύτερα του Moments Blog
Θέμα:Οι κορυφαίες δημοσιεύσεις των συνεργατών του Μoments blog που λάτρεψαν οι αναγνώστες μας όλα αυτά τα χρόνια.

Διήγημα δράσης

Άνδρας με κιθάρα
Ήχοι και Προσδοκίες
Σειρά διηγημάτων με τον κεντρικό τίτλο
Οι μυστικές ιστορίες του Οθέλλου Ηστ
Θέμα:Η ιστορία μας εξελίσεται στην Βιέννη στην πλατεία που φιλοξενεί την όπερα απέναντι από το Cafe Sacher όπου συναντά ο Μάξ τον Οθέλλο ενώ ταυτόχρονα διεξάγεται ένα φεστιβάλ Πιάνου.

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog