Η NASA δημοσίευσε φωτογραφίες για την ύπαρξη UFO

2023-06-09

Η Εθνική Αεροναυτική και Διαστημική Υπηρεσία των ΗΠΑ (NASA) στην πρώτη της δημόσια συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα (UFO) και τα αγνώστου ταυτότητας εναέρια φαινόμενα (UAP), ανακοίνωσε ότι υπάρχουν.

Εξέτασαν 800 αναφορές και σε ένα μικρό ποσοστό είναι τελικά πραγματικά ανεξήγητες.

ο Sean Kirkpatrick, Διευθυντής του AARO, δήλωσε ότι «βλέπουμε ότι εκτελούν πολύ διαφορετικούς ελιγμούς». Ο Kirkpatrick δήλωσε επίσης ότι τα εν λόγω αντικείμενα δεν αποτελούν ορατή απειλή για την ασφάλεια των αερομεταφερόμενων, αλλά εξήγησε ότι χρειάζονται περισσότερα δεδομένα.

Ο δε Ντέιβιντ Γκρίνσπουν ένας από τους επιστήμονες μέλη της επιτροπής, είπε «Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε κανένα σαφές δεδομένο που θα δείχνει πως υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στα άγνωστης ταυτότητας ανώμαλα φαινόμενα και την εξωγήινη ζωή»

Επίσης ο Ντέιβιντ Γκρίνσπουν τόνισε, «Αν η NASA εφαρμόσει την ίδια μεθοδολογική αυστηρότητα στη μελέτη άγνωστης ταυτότητας ανώμαλων φαινομένων με αυτή που εφαρμόζει στη μελέτη για ενδεχόμενη εξωγήινη ζωή, τότε θα είμαστε σε θέση να μάθουμε κάτι καινούριο και ενδιαφέρον, όποια κι αν είναι η τελική εξήγηση».

Άλλες ειδήσεις

Πρόσφατες δημοσιεύεσεις

Η Μάργκαρετ Μίτσελ ήταν Αμερικανίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος. Έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο με το βιβλίο της « Όσα παίρνει ο άνεμος» που εκδόθηκε το 1936. Το βιβλίο κέρδισε το Εθνικό βραβείο Βιβλίου της Αμερικής το έτος 1936 καθώς και το Βραβείο Πούλιτζερ του 1937.

Για την τιμή και το κόστος στην ζωή έχουμε πάμπολλα γνωμικά και παροιμίες και στην Ελλάδα ,παρακάτω επιλέξαμε τις πιο γνωστές παροιμίες και γνωμικά από όλο τον κόσμο που ίσως σας δώσουν μια πιο πλατεία γνώση για την τιμή και πως αυτή επηρεάζει τον κόσμο μας.

Δημοφιλείς δημοσιεύσεις

Κορίτσι παίζει πιάνο
Ήχοι και Προσδοκίες

Διήγημα Δράσης

Η συνάντηση μας με τον Οθέλλο κανονίστηκε για τις εικοσιπέντε Μαΐου στην Βιέννη στις οκτώ το βράδυ.

Γιατροί εξετάζουν

Διήγημα

Είχε πάρει να βραδιάζει, ο χειμώνας δεν έλεγε να φύγει ,Μάρτης μήνας και τα δέντρα λύγιζαν από τον αγέρα.

Χέρι πάνω σε συρματόπλεγμα
Βαθύ πράσινο

Διήγημα Δράσης

Συνήθως κάθε ιστορία στο τέλος της έχει έναν νικητή και έναν ηττημένο στην δική μας όμως ιστορία αυτό.

ΑΚΡΟΝ-ΙΛΙΟΝ-ΚΡΥΣΤΑΛ
Η φωτογραφία

Διήγημα

Έξυνα με δύναμη το κουτάλι μου στο πάτο από το βαθύ σαν γαβάθα πιάτο μου και μετά το γυρόφερνα .

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog