Εκρηκτικό κοκτέιλ 

2023-06-02

Ταινία περιπέτειας και δράσης

Το Εκρηκτικό κοκτέιλ (Αυθεντικός Τίτλος : Gunpowder Milkshake) είναι ταινία Γαλλο-γερμανο-αμερικανικής παραγωγής του 2021 που σε αιφνιδιάζει με την συνεχή δράση που προσφέρει στον θεατή στα 114 λεπτά που διαρκεί.

Προβάλλεται από την συνδρομητική πλατφόρμα του Cosmote με ιδιαίτερη επιτυχία

Πλοκή: Ακολουθώντας τα χνάρια της μητέρας της, η οποία την εγκατέλειψε όταν η ίδια ήταν έφηβη, η Σαμ έχει εξελιχθεί σε υποδειγματική επαγγελματία δολοφόνο. Όταν, όμως, αποφασίσει να βάλει τη ζωή μιας οκτάχρονης πάνω από τα συμφέροντα της αν και δολοφονεί κατά λάθος τον πατέρα της μικρής.

Η εγκληματικής οργάνωση με την επωνυμία η "Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ" που είναι προϊστάμενοι της ,ζητούν την αποπομπή της από την οργάνωση και τον θάνατό της έτσι θα έρθει αντιμέτωπη με όλο το αμαρτωλό παρελθόν της.

Σκηνοθεσία: Ναβότ Παπουσάντο

Πρωταγωνιστούν: Κάρεν Γκίλαν,Λένα Χίντι,Άντζελα Μπάσετ,Μισέλ Γεό και Κάρλα Γκουτζίνο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Tags :
No Body Sisters
In the Dark
Δημοφιλείς δημοσιεύσεις

portrait of a woman

Μυθιστόρημα του Μιχάλη Ζεχερλή
Θέμα :Ένα ερωτικό τρίγωνο. Δύο φίλοι και μία γυναίκα ένας κύκλος που εξελίσσεται και τους πνίγει μέσα στα ψέματα και την προδοσία .Ένας γάμος, παλιά ένοχα μυστικά και ένα απρόσμενο τέλος.

Σενέκας

Σενέκας: Να διαλέγεις πάντα την Ελπίδα
Θέμα: Ρητό για τον φόβο που κυριεύει τους ανθρώπους.>

city

Σειρές αυτοτελών διηγημάτων χρονογραφημάτων και πεζογραφημάτων

Short stories (Διηγήματα)
Θέμα:Οι κορυφαίες δημοσιεύσεις των συνεργατών του Μoments blog από το 2017 έως και σήμερα που αγάπησαν οι αναγνώστες μας.

Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog