Το Απρόσμενο 

2023-02-07

Σήμερα ξύπνησα ανήσυχος ,με μια βαθιά επιθυμία να νοιώσω κάτι απρόσμενο ,θα ήθελα όμως να είναι  ευχάριστο, πρόσχαρο  σαν τον λευκό επισκέπτη στα όνειρα μου.

Μου λείπει  χρόνια τώρα ο φίλος μου ,τον έχασα πολύ νωρίς ,μου λείπει και  το κορίτσι που λάτρεψα αλλά ξενιτεύτηκε για μία καλύτερη ζωή όπως  χιλιάδες άλλοι , η κατάρα της προσφυγιάς βλέπεις .

Είκοσι χρόνια είναι πολλά που έχω να την δω και μου λείπει τόσο μα τόσο πολύ.

Θα άνθιζε η ψυχή μου και θα ζέσταινε και ας κάνει "ψόφο" έξω, η καρδιά μου, φωτιά θα έπαιρνε  με την άξαφνη παρουσία της .

Τα θαύματα όμως τελείωσαν εδώ και αιώνες δυστηχώς.

Τελικά όμως το απρόσμενο ήρθε σκληρό ,απάνθρωπο μέσα από τα κύματα ενός ραδιοφώνου στην διαδρομή για την δουλειά μου, με την μορφή ενός σεισμού στην ανατολή ,στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας και άφησε έως στιγμής άγνωστο πόσες χιλιάδες νεκρούς και πόσα εκατομμύρια αστέγους και είναι  χειμώνα βαρύς. Με τα σωστικά συνεργεία να δίνουν μάχη με τον χρόνο για να σώσουν όσους μπορούν κάτω από τα χαλάσματα.

Που να προσευχηθώ σε ποιο θεό να σώσει αυτούς τους ανθρώπους και την δική μου ψυχή από τους εφιάλτες του απρόσμενου....

                                                                                                                                                                                    ❏ Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το Εκρηκτικό κοκτέιλ (Αυθεντικός Τίτλος : Gunpowder Milkshake) είναι ταινία Γαλλο-γερμανο-αμερικανικής παραγωγής του 2021 που σε αιφνιδιάζει με την συνεχή δράση που προσφέρει στον θεατή στα 114 λεπτά που διαρκεί.

Στην συνδρομητική πλατφόρμα του Cinobo ανακαλύψαμε ένα πρωτότυπο γουέστερν της Κέλι Ράιχαρντ, που με τέχνη δένει τις απαρχές της καπιταλιστικής υπερδύναμης, του ρατσισμού και της εκμετάλλευσης μέσα από μία αγελάδα στην Αμερική του 1820.


Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog