Το Απρόσμενο 

2023-02-07

Σήμερα ξύπνησα ανήσυχος ,με μια βαθιά επιθυμία να νοιώσω κάτι απρόσμενο ,θα ήθελα όμως να είναι  ευχάριστο, πρόσχαρο  σαν τον λευκό επισκέπτη στα όνειρα μου.

Μου λείπει  χρόνια τώρα ο φίλος μου ,τον έχασα πολύ νωρίς ,μου λείπει και  το κορίτσι που λάτρεψα αλλά ξενιτεύτηκε για μία καλύτερη ζωή όπως  χιλιάδες άλλοι , η κατάρα της προσφυγιάς βλέπεις .

Είκοσι χρόνια είναι πολλά που έχω να την δω και μου λείπει τόσο μα τόσο πολύ.

Θα άνθιζε η ψυχή μου και θα ζέσταινε και ας κάνει "ψόφο" έξω, η καρδιά μου, φωτιά θα έπαιρνε  με την άξαφνη παρουσία της .

Τα θαύματα όμως τελείωσαν εδώ και αιώνες δυστηχώς.

Τελικά όμως το απρόσμενο ήρθε σκληρό ,απάνθρωπο μέσα από τα κύματα ενός ραδιοφώνου στην διαδρομή για την δουλειά μου, με την μορφή ενός σεισμού στην ανατολή ,στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας και άφησε έως στιγμής άγνωστο πόσες χιλιάδες νεκρούς και πόσα εκατομμύρια αστέγους και είναι  χειμώνα βαρύς. Με τα σωστικά συνεργεία να δίνουν μάχη με τον χρόνο για να σώσουν όσους μπορούν κάτω από τα χαλάσματα.

Που να προσευχηθώ σε ποιο θεό να σώσει αυτούς τους ανθρώπους και την δική μου ψυχή από τους εφιάλτες του απρόσμενου....

                                                                                                                                                                                    ❏ Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το ντοκιμαντέρ του Netflix με τον τίτλο «Αυτό που έκανε η Τζένιφερ» ( What Jennifer Did) είναι συγκλονιστικό, το σκηνοθέτησε η Τζένι Πόπλγουελ και περιγράφει την αληθινή ιστορία της δολοφονίας της Bich Ha Pan μητέρας της Jennifer .

Ο Περίανδρος ο Κορίνθιος γεννήθηκε στην Κόρινθο και ήταν ο δεύτερος τύραννος της Κορίνθου, διαδέχθηκε τον πατέρα του Κύψελο ο οποίος ανέτρεψε την πανίσχυρη Δωρική οικογένεια Βακχιάδαι που ήταν βασιλείς στην πόλη. Απεβίωσε το 585 π.Χ. και η ιστορία τον κατέταξε σε έναν από τους επτά σοφούς της αρχαιότητας μαζί με τους Θαλή τον Μιλήσιο, τον Βία τον...

Το FBI: International είναι αμερικανικής παραγωγής αστυνομική τηλεοπτική δραματική σειρά που αν δεις έστω και ένα επεισόδιο της εθίζεσαι τόσο πολύ που την παρακολουθείς ασταμάτητα. Πρωτοκυκλοφόρησε το 2021 και η τρίτη της σεζόν έκανε πρεμιέρα στις 13 Φεβρουαρίου 2024. Το σενάριο της σφιχτό, γεμάτο δράση και εκπλήξεις. Οι ιστορίες της είναι...

Η 62χρονη Karen Beale εργαζόταν ως καθαρίστρια σε ένα εργοστάσιο που κατασκευάζει προϊόντα πυροπροστασίας στο Ντόβερ, όταν βιντεοσκοπήθηκε να βάζει σε ένα βάζο με στιγμιαίο καφέ αλεσμένα χάπια Viagra, όπως κατέθεσαν στο δικαστήριο του Canterbury στη δίκη της οι συνάδελφοι της.


Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog