Το Απρόσμενο 

2023-02-07

Σήμερα ξύπνησα ανήσυχος ,με μια βαθιά επιθυμία να νοιώσω κάτι απρόσμενο ,θα ήθελα όμως να είναι  ευχάριστο, πρόσχαρο  σαν τον λευκό επισκέπτη στα όνειρα μου.

Μου λείπει  χρόνια τώρα ο φίλος μου ,τον έχασα πολύ νωρίς ,μου λείπει και  το κορίτσι που λάτρεψα αλλά ξενιτεύτηκε για μία καλύτερη ζωή όπως  χιλιάδες άλλοι , η κατάρα της προσφυγιάς βλέπεις .

Είκοσι χρόνια είναι πολλά που έχω να την δω και μου λείπει τόσο μα τόσο πολύ.

Θα άνθιζε η ψυχή μου και θα ζέσταινε και ας κάνει "ψόφο" έξω, η καρδιά μου, φωτιά θα έπαιρνε  με την άξαφνη παρουσία της .

Τα θαύματα όμως τελείωσαν εδώ και αιώνες δυστηχώς.

Τελικά όμως το απρόσμενο ήρθε σκληρό ,απάνθρωπο μέσα από τα κύματα ενός ραδιοφώνου στην διαδρομή για την δουλειά μου, με την μορφή ενός σεισμού στην ανατολή ,στα σύνορα Τουρκίας και Συρίας και άφησε έως στιγμής άγνωστο πόσες χιλιάδες νεκρούς και πόσα εκατομμύρια αστέγους και είναι  χειμώνα βαρύς. Με τα σωστικά συνεργεία να δίνουν μάχη με τον χρόνο για να σώσουν όσους μπορούν κάτω από τα χαλάσματα.

Που να προσευχηθώ σε ποιο θεό να σώσει αυτούς τους ανθρώπους και την δική μου ψυχή από τους εφιάλτες του απρόσμενου....

                                                                                                                                                                                    ❏ Πρόσφατες δημοσιεύσεις

O Αρκάς ποιητής, Nίκος Κόκκορης συνεχίζει το εγχείρημά του, σαν σχοινοβάτης που ισορροπεί διασχίζοντας την απόσταση μεταξύ δύο διαφορετικών κόσμων, έχοντας ως αφετηρία τα Χάϊκου -που πρόσφατα παρουσίασε- και προορισμό τα Ευφυολογήματα. Μπορεί τα ευφυολογήματα κατά το Sigmund Freud να λειτουργούν ως ένα είδος αποσυμπίεσης του ασυνείδητου,...

«Το δίλημμα» είναι μία δραματική σειρά νεο-νουάρ θρίλερ που πραγματεύεται την ηθική, τα όριά της, και τα δραματικά αποτελέσματα της από αποφάσεις που όταν τα ξεπερνούν μπορεί να αλλάξουν την τροχιά μιας ολόκληρης ζωής.

Για να ανακαλύψει ποιοι γιορτινοί προορισμοί εντυπωσιάζουν περισσότερο όσον αφορά στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση, η DFDS, μια ακτοπλοϊκή εταιρεία που ασχολείται με κρουαζιέρες, διεξήγαγε μια έρευνα μέσω του TikTok.


Follow us
facebook twitter youtube tiktok envelope home

Προσοχή:
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση με οποιοδήποτε τρόπο , η αναπαραγωγή, ολική μερική ή περιληπτική ή η απόδοση κατά παράφραση η διασκευή των λογοτεχνικών κειμένων που δημοσιεύονται στο moments blog χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια των δημιουργών τους και του moments club.Νόμος 2121/1993 και κανόνες του Διεθνούς δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.
Παραγωγή: Moments Blog